Forebyggelse og forsikringshjælp
Din guide til forebyggelse af skader og hjælp til forsikring
GF Forsikring er ejet af medlemmerne. Af dig og af mig. Så jo flere skader, vi forebygger, jo større et overskud kan vi dele, når året er omme.
Her på siden finder du vores tips til, hvordan du kan forebygge skader. Samtidig guider vi dig, fx når du bliver gift eller, når børnene flytter hjemmefra. Forsikringsbehov ændrer sig nemlig livet igennem.
SENESTE NYT
Undgå tricktyveri
Tricktyveri i hjemmet rammer ofte ældre mennesker, men også yngre bliver taget ved næsen. Vi gennemgår, hvad du skal vide om tricktyveri og giver seks råd til, hvordan du forebygger tricktyveri. Vidste du fx, at hvis du kun skriver efternavn på din postkasse, kan tricktyve ikke se, om du bor alene?
Når dit liv forandrer sig
Familiens forsikringsbehov ændrer sig livet igennem. Bliver du fx gift eller flytter børnene hjemmefra, så er det vigtigt at få gennemgået forsikringerne og se, om de stadig lever op til jeres behov. Her finder du hjælp og inspiration til, hvad du kan gøre.
Forebyg skader i dit hjem
Vores hjem er vores base. Det er her, vi tilbringer de fleste timer af døgnet, er sammen med familien, og vi har vores værdier. Så det er her, at mange skader kan opstå - eller vi kan miste værdier i forbindelse med et indbrud. Her kan du se vores bedste forslag til, hvordan du kan forebygge skader og indbrud i dit hjem.
Forebyg vandspild og vandskade
Sådan slipper du af med husmår
Få gode tips til flytningen
Ofte skyldes en flytning, at der sker ændringer i dit liv. Måske har du fået børn, eller børnene er flyttet hjemmefra. Måske har du fået nyt arbejde. Der kan være mange årsager, og uanset hvad kan ændringer i livet påvirke både din forsikringspris og dit behov for dækning. Det er fx vigtigt at sikre, at du ikke er underforsikret. Det betyder, at hvis du ikke har den korrekte sum på forsikringen, risikerer du at få en mindre erstatning end det, du har mistet eller fået skade på.
Ung og forsikringer
Puha, det er nok ikke lige forsikringer, du har lyst til at bruge tid og penge på. Men der er ingen vej udenom. Selvom du bor småt, er under uddannelse eller i gang med et sabbatår, har du behov for gode forsikringer. Og bare rolig, hos GF hjælper vi dig med at få et hurtigt overblik. Du kan fx starte din research her og ringe til os bagefter, så finder vi en løsning.
Undgå vejrskader
Vejret er en udfordring for enhver husejer, specielt hvis det viser sit mere ekstreme side. Heldigvis kan du undgå mange skader og ærgerlige udgifter ved at vedligeholde huset og tage de rigtige forholdsregler.
Forebyg skader ved langvarig tørke
Sådan forsikrer du din bil bedst
Biler og forsikringer hænger sammen. For nogle af os er en bil en stor investering, som helst skal holde i mange år. For andre er det et spørgsmål om at leje eller lease i kortere perioder. Men uanset, om du ejer eller lejer, skal forsikringen være i orden både for din egen og andres skyld. Det gælder ikke mindst, når du bruger bilen til ferien.
Bilforsikring til elbil, hybrid og plug-in hybrid
Sådan forebygger du påkørsel af dyr
Undgå ekstraregninger ved leasingbiler
Gode råd til rejsen
Glemte pas, en letfodet lommetyv eller en led bakterie i maden. Meget kan gå skævt på en rejse, men hvis du har forberedt dig og tænker dig om, kan du nyde rejsen i fulde drag.
Forsikring af lejebil i udlandet
Fritidsaktiviteter og forsikringer
Passer dine forsikringer til dine fritidsinteresser? Skader holder ikke fri – de sniger sig også ind i fritiden. Både i hjemmet, og når du dyrker dine fritidsinteresser i sportshaller, på landevejene og i naturen. Det vigtigste er at forebygge, hvor du kan – og så hjælper det også at have en god forsikring, så du er godt dækket, hvis det skulle gå galt.
Fritidsinteresser og forsikring
Forebyg ulykker i haven
Vi elsker at rode i haven allerede fra det tidlige forår. Desværre sker der hvert år en del ulykker i haven. Det vil vi gerne være med til at forebygge med en række gode råd.
Sådan sikrer du dig mod svindlere
De bliver dygtigere og dygtigere – dem, der forsøger at snyde dig på nettet. Så hvordan forebygger du, og hvad gør du, hvis uheldet er ude, og en uvedkommende får fat i dine personlige oplysninger? Det kan du læse meget mere om lige her:
Sådan forebygger du tricktyveri
Sådan undgår du svindel ved skiftet fra NemID til MitID