Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

  Test og analyser af GF Forsikring

  GF Forsikring har nogle af de mest tilfredse medlemmer - og det forpligter. Derfor lytter vi til de test og analyser, der bliver lavet af vores forsikringer og af branchen. Det hjælper os til at blive endnu bedre og yde en god service.

  Få nyheder fra GF Forsikring

  138.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
  Vil du også være med?

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   

   

  Forbrugerrådet Tænk kårer GF's sommerhusforsikring som "Bedst i Test"

  ”Èt forsikringsselskab har både den bedste dækning i testen og den laveste pris”, skriver Forbrugerrådet Tænk, og refererer her til GF Forsikring, der som det eneste forsikringsselskab fik stemplet ”Bedst i test” 2022.

  Forbrugerrådet Tænk testede i juni 2022 sommerhusforsikringer hos 13 forskellige forsikringsselskaber. Her fik GF’s sommerhusforsikring en samlet bedømmelse på 70% og bedømmelsen ”God” og blev hermed samlet vinder – hele 4% bedre end testens nummer to.

  Forbrugerrådet Tænk - Bedst i Test - juni 2022

   

  Forbrugerrådet Tænk anbefaler GF's ulykkesforsikring

  Forbrugerrådet Tænk testede i april 2022 ulykkesforsikringer hos 14 forskellige forsikringsselskaber, og GF's ulykkesforsikring fik stemplet 'Anbefaler'.

  Testen blev offentliggjort på Forbrugerrådets hjemmeside og i magasinet Tænk under overskriften: Pris og kvalitet hænger ikke sammen for ulykkesforsikringen.

  I artiklen skrev Forbrugerrådet sådan om GF's ulykkesforsikring:

  "Hos GF Forsikring får du en god dækning til en konkurrencedygtig pris, og du behøver ikke at være medlem eller kunde i en bestemt organisation for at kunne tegne en ulykkesforsikring"

  Forbrugerraadet taenk 2022

   

  EPSI - uvildig måling af forbrugernes tilfredshed

  EPSI (European Performance Satisfaction Index) er udviklet på initiativ af EU-kommissionen til at måle forbrugernes tilfredshed. 

  EPSI Danmark tager hvert år temperaturen på tilfredsheden og loyaliteten blandt de danske forsikringskunder. Tilfredsheden vises på en skala fra 0-100, hvor 75 er et udtryk for ”meget tilfreds”. 

  GF Forsikring fik i 2021 en samlet score på 81,4. Igen et resultat, der ligger over branchegennemsnittet. 

  Det gode resultat i årets EPSI-måling bakkes op af en imageundersøgelse fra FinansWatch Insight og analyseinstituttet Wilke, som placerer GF Forsikring i top-10 i den samlede finanssektor – og på en tredjeplads blandt forsikringsselskaber.

  Siden 2018 er GF's resultat steget støt. GF stiger mest på emnerne Service (+3,3) og Værdi for pengene (+3,1). De stiger begge i betydning for kundetilfredshed - det er helt i tråd med GF’s fokus på at investere i den gode medlemsoplevelse.

  På EPSI-målingens spørgsmål ”Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale dit forsikringsselskab” fik vi i GF Forsikring en score på 83,9, hvilket er godt over branchegennemsnittet på 76,5.