GF bygger på en god ide

  Ejet af medlemmerne siden 1967

   

  Hos GF Forsikring handler det om overskud. Det har det gjort siden 1967, hvor vi blev grundlagt som et opgør med de traditionelle forsikringsselskaber.

  Ideen var at stå sammen, så ingen aktionærer kunne spinde guld på andres forsikringer. Og det gælder stadig. Vi er ejet af vores medlemmer, og vi er her for at give dig gode forsikringer til fornuftige priser. Skaber vi overskud, går det til dig, mig og alle os, der ejer GF sammen.

  For os handler overskud om nærhed. Om at være tæt på, når der sker noget. Når du har brug for hjælp, en snak eller et godt råd. Hos GF Forsikring er vi lokale, og på klubkontoret kan du altid få personlig rådgivning.

  Overskud er også samfundssind. Sammen med GF Fonden forebygger vi skader og øger sikkerheden lokalt.

  For i GF Forsikring tror vi på, at det både gavner den enkelte og fællesskabet, når vi passer godt på os selv og på andre. Når vi er der for hinanden, i medgang og modgang.


  Det er det, vi mener, når vi siger: Overskud til hinanden.

  Ekstra fordele for dig som medlem

  Falske-profiler_hvid Digital chikane

  GF giver dig tryghed på internettet og hjælper med at få fjernet fx falske profiler. Digital chikane er en ekstra hjælp til dig, der har en eller flere private forsikringer i GF.

  Læs mere om digital chikane

   

  GF-icons-white_84-Online læge Læge 365

  GF giver dig adgang til Læge 365 (Eyr – Mød en læge online) alle dage hele året rundt. Læge 365 er en ekstra hjælp til dig, der har en eller flere private forsikringer i GF.

  Læs mere om Læge 365

   

  Identitetstyveri_hvid Identitetstyveri

  GF hjælper dig, hvis du får stjålet og misbrugt din identitet. Identitetstyveri er en ekstra hjælp til dig, der har en eller flere private forsikringer i GF.

  Læs mere om identitetstyveri

  Psykologisk-krisehjælp_hvid Psykisk krise

  GF giver dig op til 10 psykologbehandlinger, hvis du oplever en akut psykisk krise. Psykisk krise er en ekstra hjælp til dig, der har en eller flere private forsikringer i GF.

  Læs mere om psykisk krise

   

  De ekstra fordele gælder ikke for erhvervsmedlemmer. Er du erhvervsmedlem?
  Så læs mere her: gfforsikring.dk/erhvervsmedlem

  I GF får du del i overskuddet..

  Vi arbejder kun for dig som medlem. Derfor er det allervigtigste for os, at du og vores mere end 340.000 medlemmer er glade og tilfredse - og har lyst til at anbefale os til andre. Desuden har vi fælles fordele og overskud til hinanden. 

  Her på siden kan du selv dykke ned i vores medlemskab og de fælles fordele i GF.

  Alternativt kan vi tage en uforpligtende snak om det? 

  Lad os tage en snak

   

  Ofte stillede spørgsmål og svar

  Du er medlem af den forsikringsklub, hvor du har købt dine forsikringer i GF. Navnet på din forsikringsklub fremgår af det brev, du har fået fra os om medlemskabet. Du kan også finde oplysninger om din klub på Mit GF.

  Hvis du – ud over dine almindelige private forsikringer – har en veteranbil/MC eller klassisk bil/MC gennem forsikringsklubben GF Veteran, er du også medlem af denne klub.

  Det er gennem din forsikringsklub, du er med til at eje dit forsikringsselskab.  Forsikringsklubberne er selvstændige foreninger, der – sammen med GF Fonden – ejer GF Forsikring a/s. Klubbens ejerandel afhænger af antallet af medlemmer. 

  Som medlemsejet selskab skal vi ikke tjene penge til aktionærer. Det er derfor, vi deler overskuddet med dig som medlem. Hvert år vil vi fortsat dele overskuddet, som automatisk bliver trukket fra prisen på dine forsikringer.
  GF Forsikring a/s er et 100 % danskejet forsikringsselskab, og sammen med vores mere end 330.000 medlemmer arbejder vi hver dag for at skabe overskud til hinanden.

  Som medlem af en forsikringsklub i GF får du:

  Gode forsikringer med overskudsdeling
  Nærværende hjælp, når skaden sker 
  Personlig og lokal rådgivning 
  Medlemskab med fælles fordele. 

  Som medlem får du adgang til en række fordele for dig, din familie, din bolig og din bil. Vi udvider løbende medlemsfordelene i dialog med medlemmerne.

  Du kan altid finde et aktuelt overblik på Mit GF.

  Nej, som kunde er du helt automatisk medlem. Alle privatkunder over 18 år og alle erhvervskunder er medlemmer.

  Du er dog ikke medlem, hvis du udelukkende har en betalingsfri forsikring hos os.

  Du bliver automatisk medlem, når du fylder 18 år, hvorefter du har stemmeret til klubbens generalforsamling. Er du under 18 år og har din egen forsikring, fx en knallertforsikring, er du omfattet af medlemsfordelene, men skal ikke betale for medlemskabet. 

  Dit medlemskab koster et mindre beløb, som er med til at dække din forsikringsklubs løbende administrationsomkostninger.

  Beløbet fastsættes af medlemmerne på den årlige generalforsamling.

  Medlemskabet opkræves sammen med én af dine forsikringer: Bil-, indbo-, ulykkes- eller husforsikring. 

  Har du ikke en af disse forsikringer hos os, koster medlemskabet ikke noget.

  Medlemskabet er en forudsætning for at have forsikringer og få overskudsdeling i GF. Det fremgår af dine forsikringsbetingelser.

  Ønsker du ikke at være medlem, skal du opsige dine forsikringer.

  Har du en lovpligtig ansvarsforsikring, kan den ikke annulleres, før vi har bekræftelse på, at du har købt en forsikring i andet forsikringsselskab.

  På husforsikringen er vi desuden forpligtet til at opretholde din branddækningen, indtil vi har fået besked fra dit nye selskab om, at du har dækning der.

  Som medlem i GF får du del i overskuddet. På gfforsikring.dk/overskud kan du læse mere om overskudsdelingen og få svar på typiske spørgsmål.

   

   

  Forebyggelse og forsikringshjælp - familie

  Vilkår for medlemskab

   

  GF Forsikring er medlemsejet, er det er derfor en forudsætning for at være forsikret hos os, at du er medlem. Dit medlemskab er knyttet til en af GF’s forsikringsklubber, som er selvstændige foreninger. Gennem din forsikringsklub er du med til at eje GF Forsikring a/s.


  Din mening tæller, og som medlem indkaldes du hvert år til klubbens generalforsamling, hvor du har stemmeret og mulighed for indflydelse. Som medlem får du desuden overskudsdeling på alle dine forsikringer og adgang til en række medlemsfordele.

   

  Se de fuldstændige vilkår for dit medlemskab