Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Få 10 % i samlerabat på dine forsikringer

Når du samler mindst tre af dine forsikringer hos GF, tilbyder vi en samlerabat på 10 % på dine forsikringer. Her på siden får du svar på, hvilke forsikringer der udløser samlerabat. Du kan også læse om de andre fordele, der er ved at samle flere forsikringer hos GF.

Tryghed ved at samle forsikringer hos GF

Det giver mere end en økonomisk gevinst, når du samler forsikringer hos GF. Udover at du kan spare 10 % på dine forsikringer, er det mere overskueligt med alle forsikringer samlet i et selskab.

Hvis skaden sker, slipper du for at kontakte flere selskaber for at høre, hvordan du får skaden dækket. Du får også trygheden i, at du altid kan få akut hjælp hos GF, hvis du står med en større skade – også uden for vores normale åbningstider.

 

Hvad er samlerabat?

Samlerabat går i sin enkelthed ud på, at du får en 10 % lavere pris på dine forsikringer i forhold til, hvad prisen ville være, hvis du tegnede dem enkeltvis. Hvis du samler tre af disse forsikringer, får du 10 % i samlerabat:

Indboforsikring

Husforsikring

Ulykkesforsikring

Sommerhusforsikring

Kæledyrsforsikring

Knallertforsikring

Landboforsikring 

Ønsker du at se, hvad dine forsikringer koster, hvis du skifter til GF, kan du beregne det med vores online prisberegner. Du er også velkommen til at ringe til os på 70 13 80 80 og få et uforpligtende tilbud.

 

Prøv vores prisberegner her

Ring mig op

 

Samlerabat er en sidegevinst

Behovet for forsikringer er forskellige fra person til person. Derfor findes der heller ikke en facitliste på en forsikringspakke, som du bør sammensætte for at få 10 % i samlerabat. Du skal i stedet se samlerabat som en sidegevinst og ikke som et mål for at samle dine forsikringer.

Hos GF anbefaler vi, at du sætter dig ind i, hvilke forsikringer du har behov for – og det hjælper vi dig gerne med. Bestil et gratis forsikringstjek, så ringer en rådgiver dig op og hjælper dig med at få styr på, om du er tilstrækkeligt og korrekt dækket.

 

Flere forsikringer – samme gennemsigtighed

Hos GF tror vi på, at gode og relevante forsikringer til en fornuftig pris er mest holdbart i længden. Oveni har du mulighed for at få personlig og nærværende rådgivning på et lokalt kontor. Du finder nemlig GF over hele landet.

Samtidig får du overskudsdeling. Når året er ved at være omme, gør vi årets skader og regnskab op. Er der overskud, deler vi det med dig som medlem. Du får overskudsdeling i form af en særlig rabat, som vi trækker fra prisen på dine forsikringer, hver gang du betaler dem i årets løb. Overskudsdeling gælder ikke GF Lønsikring. 

Som GF medlem kan du naturligvis til enhver tid se, hvilke forsikringer du har, hvad du betaler for dem og hvor stor din andel af overskuddet er. Det gør du ved at logge ind på din personlige side, Mit GF.

 

Ikke alle forsikringer udløser samlerabat

I GF får du 10 % i samlerabat, hvis du samler tre eller flere private forsikringer hos os.

Følgende forsikringer udløser ikke samlerabat:

Forsikringer, der tilbydes i samarbejde med GF's samarbejdspartnere

Bilforsikringen

Veteranforsikring

Motorcykelforsikring

Trailer- og campingvognsforsikring 

 

Få rabat på flere forskellige måder

Som medlem hos GF er det ikke kun, når du samler dine forsikringer hos os, at du kan få rabat. Vi vil gerne tilbyde dig en loyalitetsrabat, hvis du anbefaler os til andre, som herefter vælger at blive medlem i GF.

Med loyalitetsrabatten kan du få op til seks måneders gratis indboforsikring. Vi vil nemlig gerne give din familie, dine venner og bekendte muligheden for at blive lige så godt forsikret, som du selv er.

 

Vi samler på glade medlemmer

Mere end 350.000 medlemmer får i dag del i overskuddet i GF Forsikring, og der er plads til endnu flere. Vi samler nemlig på glade og tilfredse medlemmer. Det betyder, at uanset om du har en eller alle dine forsikringer hos GF, gør vi os ekstra umage for at være der for dig – både før, under og efter forandringer i dit liv.

 

Så nemt flytter du dine forsikringer over til os

Du skal ikke løfte en finger, når du vil skifte forsikring. Vi sørger for at opsige dine nuværende policer og overfører dem til GF. 

Skift til GF Forsikring

Få nyheder fra GF Forsikring

Over 150.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
Vil du også være med?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev