Psykisk krise

Få professionel hjælp til psykisk krise 

Vi kan alle komme ud for begivenheder, hvor vi oplever at stå i en akut psykisk krise. Som medlem i GF Forsikring kan du få professionel hjælp, hvis du har været ude for en ulykke, overfald eller anden alvorlig hændelse, uanset hvilke private forsikringer du har.

Psykiske kriser kan ramme alle

Det er ikke mange, der lever et liv uden modgang og livsomvæltende begivenheder. Når vi oplever ulykkelige situationer, kan det give et chok eller forårsage så dyb en sorg, at psyken har svært ved at følge med. Det er en reaktion, der kaldes for akut psykisk krise.

En psykisk krise kan være svær at håndtere og komme videre fra på egen hånd, hvis den ikke bliver bearbejdet med professionel hjælp – og den hjælp har du altid adgang til hos GF.

10 behandlinger med psykologhjælp

Som medlem i GF Forsikring får du op til 10 behandlinger hos en psykolog i Danmark, hvis du kommer ud for en akut psykisk krise. Det er gratis og uden ekstra omkostninger for dig. Det er en af de fordele, vi tilbyder vores medlemmer.

Se alle medlemsfordelene

Hvad kan jeg få hjælp til?

Kriser kan opstå på utallige måder, der er forårsaget af forskellige begivenheder eller situationer, og du kan få hjælp til præcis den psykiske krise, du står i.

Det kan være, hvis du oplever mentale udfordringer i forbindelse med en alvorlig ulykke, brand, eksplosion eller livstruende sygdom. En akut psykisk krise kan også opstå, hvis du er udsat for en forbrydelse – et overfald eller røveri – eller hvis en i husstanden dør.

Har du oplevet situationer som disse, kan du få psykologhjælp. Det er en ekstra hjælp til dig, der har en eller flere private forsikringer hos os.

Se alle vores forsikringer

trist mand_psykisk krise 3

Sådan foregår det i praksis

Har du brug for hjælp i forbindelse med en psykisk krise, kan du ringe til 38 48 96 02. Husk at have dit medlemsnummer klar, når du ringer. 

Her sidder en døgnvagt klar alle dage døgnet rundt.

Når du ringer, vurderer vi, om vi kan hjælpe. Vi vil så sætte dig hurtigt i kontakt med en psykolog fra vores samarbejdspartners netværk af uddannede psykologer. Her får du op til 10 behandlinger, som kan hjælpe med at håndtere netop den krisesituation, du står i.

 

Medlemsfordelen psykisk krise gælder for alle medlemmer fra 1. januar 2021, uanset hvilke private forsikringer du har os.

Læs og download de fulde vilkår

Få del i fordelene og overskuddet

Som medlem hos GF Forsikring får du del i vores overskud. Vores overskudsdeling sikrer, at du ikke betaler mere end nødvendigt for dine forsikringer. Det er din garanti for, at du får gode forsikringer til en overkommelig pris, som giver flere attraktive medlemsfordele.

Har du spørgsmål til vores overskudsdeling, psykisk krise som medlemsfordel eller blot forsikringer generelt, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

 

Kontakt os