Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
  Samarbejdspartnere

  GF Forsikring partnerskaber

  I GF samarbejder vi gerne, men ikke med hvem som helst. Vi opsøger partnere, som deler vores værdigrundlag. Som medlemsejet selskab indgår vi kun aftaler med virksomheder, der sætter medlemmerne i fokus, eller som har en medlemskultur, der ligner vores. 

  Nye solide medlemsfællesskaber

  Vi går først og fremmest efter samarbejdspartnere, der deler vores værdier. For vi ønsker tilfredse medlemmer. Derfor skal vores medlemmer opleve, at de får en konkret fordel af vores samarbejdsaftaler. På den måde håber vi at skabe langvarige medlemsrelationer. Samtidig skal partnerskabet naturligvis skabe værdi for GF og den virksomhed eller organisation, som vi indgår i et samarbejde med. 

  Ældre Sagen

  Ældre Sagen  

  Et bredt samarbejde
  GF’s samarbejde med Ældre Sagen indebærer bl.a. et lokalt foreningssamarbejde mellem GF’s lokale forsikringsklubber og Ældre Sagens lokalafdelinger. Vi vil gå sammen om lokale arrangementer for medlemmerne, fx inden for skadeforebyggelse og trafiksikkerhed. Fokus er, at samarbejdet skal være så fordelagtigt som muligt for vores medlemmer.

  Den personlige rådgivning
  GF tror først og fremmest på god og personlig rådgivning. Vi har lokale kontorer over hele landet, så medlemmerne er aldrig langt fra en personlig samtale. Flere af vores produkter passer til seniorernes livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde Ældre Sagens medlemmer den bedste forsikringsløsning. Desuden samarbejder  GF’s lokale kontorer og Ældre Sagens lokalafdelinger om forskellige medlemsarrangementer. 

  Overskudsdeling på forsikringer
  Overskudsdeling er din sikkerhed for, at du ikke betaler for meget. GF er et medlemsejet selskab. Det betyder, at når vi har gjort regnskabet op for, hvad det koster at forsikre dig, så sender vi overskuddet retur til medlemmerne – ikke til aktionærer.

  Læs mere om samarbejdet med Ældre Sagen her.

  Krifa

  Krifa   Krifa og GF Forsikring

  Vi tager hånd om medlemmerne
  GF Forsikring har indgået et samarbejde med Krifa, som tager udgangspunkt i vores fælles værdier. Vi tager hånd om vores medlemmer og deler opfattelsen af, at overskud til hinanden og god arbejdslyst, ikke kun handler om penge. Men også om trivsel, tryghed og nærværende hjælp, når man har brug for det. På linje med Krifa har vi lokale kontorer i hele landet, hvor man kan få personlig rådgivning med udgangspunkt i ens aktuelle livssituation og behov.

  Nye dækninger på vej
  Allerede nu kan vi i forbindelse med samarbejdet tilbyde særlige rabatter på forsikringer for Krifas medlemmer og medarbejdere. I fremtiden vil vi arbejde på nye relevante dækninger og aktiviteter, som skal gavne medlemmerne hos både Krifa og GF Forsikring.

  Er du medlem i Krifa, kan du læse mere om samarbejdet her.

  Er du ansat i Krifa, kan du læse mere om samarbejder her.

  Diabetesforeningen

  Diabetesforeningen   diabetesforeningen-logo

  Målrettede forsikringsprodukter 
  Diabetesforeningens medlemmer har efterspurgt en særlig forsikring til insulinpumper, og den har vi nu oprettet til dem. Dækningen er gratis under vores indboforsikring og dækker fx funktionsfejl og pludselig skade. Det kan fx være, hvis pumpen går i stykker, fordi man glemmer at tage den af, inden man går i bad, eller hvis et barn beskadiger sin pumpe under leg. Det kalder vi et målrettet forsikringsprodukt. 

  Den personlige rådgivning 
  GF tror først og fremmest på god og personlig rådgivning om de særlige forsikringsbehov, man har som diabetiker. Derfor kan vi altid tilbyde den bedste og mest målrettede forsikringsløsning til Diabetesforeningens medlemmer. 

   

  OK

  OK   OK logo

  Samarbejde om forsikring
  GF Forsikring og energiselskabet OK samarbejder om at tilbyde OK’s kunder forsikringer under navnet OK Forsikring. Sammen står vi stærkt, og gennem OK Forsikring kan du som kunde altid få skræddersyet din forsikring, så du er sikret den optimale forsikringsdækning til den bedste pris. Når du er kunde hos OK Forsikring, bliver forsikringen leveret af GF Forsikring, som også varetager eventuel skadebehandling.

  OK Forsikring til en god pris
  OK Forsikring tilbyder forsikringer til dig med et OK Benzinkort. Du får forsikringer til en god pris, hvor der hverken er gået på kompromis med dækning, service eller rådgivning. Når du har spørgsmål til dine forsikringer eller vil købe en forsikring, skal du kontakte OK Forsikring. Her sidder uddannede forsikringsrådgivere klar til at guide dig til den rigtige forsikringsløsning. 

  Find produktinformationer for OK Forsikring her

  Dansk Golf Union

  Dansk Golf Union   DGU_spilmed_logo_800x200

  Forsikringer med overskud på banen
  GF Forsikring og Dansk Golf Union er gået sammen for at skabe særlige fordele og dækninger til de danske golfspillere. Ligesom GF er DGU også ejet af selvstændige klubber over hele landet, og ligheden i konstruktionen gør, at vi deler mange af de samme værdier og har den samme tilgang til tingene. Det ser både GF og DGU store perspektiver i, og vil nu arbejde med at skabe værdi for de danske golfspillere.

  Ekstra fordele i golfbagen
  GF vil gerne være med til at sikre den danske golfspiller, både når det gælder udstyret, og når det kommer til fx ulykker på banen. Med afsæt i vores nuværende forsikringsprodukter får vi mulighed for at udvikle dækninger, der taler direkte til golfspillernes krav og behov, når de dyrker deres sportsgren.

  Læs mere om samarbejdet med Dansk Golf Union her

  Maxi Zoo

  Maxi Zoo    maxizoo logo 

  Hundeforsikring – nemt og enkelt
  Det skal være nemt for hundefamilier i Danmark at forsikre deres kæledyr. Derfor er vi meget stolte over, at man nu kan lægge en GF forsikringsboks i indkøbskurven i alle Maxi Zoo butikker. Du får udleveret en unik kode ved kassen, når du betaler for dine varer. Derefter aktiverer du forsikringen hjemmefra. Du kan vælge den lovpligtige- eller den udvidede hundeansvarsforsikring.

  En forsikring, der giver sikkerhed
  Med vores personlige rådgivning og tilvalg som fx sygeforsikring og livsforsikring til kæledyr, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige forsikring til din firbenede ven. Vi ser store perspektiver i partnerskabet, som over tid vil rumme flere elementer end salg af kæledyrsforsikringer i butikker.

  Læs mere om samarbejdet med Maxi Zoo her

  DEKRA

  DEKRA   logo DEKRA

  Fælles værdier og fælles dagsorden
  GF Forsikring og DEKRA er gået sammen med fælles værdier om at være lokalt til stede og en fælles dagsorden om at skabe større sikkerhed på vejene. Ligesom GF sætter DEKRA stor pris på den nære og personlige kontakt og service, som vil have en central rolle i det fremtidige partnerskab.

  Fordele til dig
  Vi vil arbejde i fællesskab på at udvikle en række særlige tiltag, som du vil kunne få nytte af, og kan allerede nu tilbyde særlige fordele som fx rabat på bilsyn hos DEKRA for alle GF-medlemmer, og nummerpladeforsikring til 0 kr. for alle DEKRA-kunder (se mere på www.gfforsikring.dk/dekra-nummerpladeforsikring

  Læs mere om samarbejdet med DEKRA her

  Dansk Boldspil Union

  Dansk Boldspil Union    DBU Logo Fritskrabet PNG

  Forsikringer i ”rødt og hvidt”
  GF Forsikring og Dansk Boldspil Union (DBU) er gået sammen om at skabe gode forhold for de danske fodboldfans. Både GF og DBU er foreningsbaserede, har ca. det samme antal medlemmer og arbejder på at skabe engagement blandt medlemmerne i hele landet. Vi ser store perspektiver i samarbejdet med udgangspunkt i vores fælles værdier og glæder os til at folde det ud til fordel for alle vores medlemmer.

  Tryghed på tribunerne
  GF og DBU er enige om, at det skal være sikkert og trygt at gå til landsholdsfodbold. Fx vil fodboldfans få tilbud om forsikringer, og GF vil deltage aktivt i nogle af de oplevelser, DBU giver de danske fodboldfans.

  Kontakt

  Kontakt

  Hvis du er interesseret i muligheden for at indgå i et strategisk samarbejde med GF Forsikring, er du velkommen til at kontakte:

   

  Brian Bisgaard
  Partneransvarlig
  Telefon: +4530548108 
  Mail: brbi@gfforsikring.dk

  Peter Hansen
  Partneransvarlig
  Telefon: +4523399423
  Mail: pehn@gfforsikring.dk


  Kim Bech Sørensen
  Partneransvarlig
  Telefon:+4525520252
  Mail: kims@gfforsikring.dk


  Susie Uldall Klausen
  Partneransvarlig
  Telefon:+4520154851
  Mail:suuk@gfforsikring.dk