Kickstart din karriere i GF

Omsæt teori til praksis

Som elev i GF Forsikring kombinerer du teori med praksis.

Elevuddannelsen tager to år, og du vil sideløbende med din daglige gang på kontoret blive undervist i relevante moduler på Forsikringsakademiet.

Du vil under hele din uddannelse være omgivet af kompetente og søde kollegaer, som styrker dig til en god start på din fremtidige karriere.

 

Et nærværende uddannelsesforløb

Vi ønsker at give dig de bedste forudsætninger for en god start, og med fokus på nærvær og sammenhold ønsker vi at skabe de nødvendige rammer for, at du trives.

Derfor starter du sammen med andre elever - både for at styrke sammenholdet, men også for at understøtte faglig sparring og muligheden for at skabe netværk på tværs af hele GF. Vores elevuddannelse indeholder både elevsamlinger og muligheden for at få tilknyttet en mentor.

Du bliver i opstartsfasen selvfølgelig også introduceret og undervist i vores systemer og produkter.

 

Bliv en del af holdet

Vi er stolte af at rigtig mange af vores færdiguddannede elever, gør karriere i GF Forsikring efter endt uddannelsesforløb.

 

 

Hvis du har lyst til at blive klogere på selve uddannelsen, kan du læse mere her. Ønsker du at komme med på holdet kan du finde mere under vores åbne stillinger samt tilmelde dig vores jobagent.

Læs mere om vores åbne stillinger her 

Vi håber at byde dig velkommen, og ser frem til at mødes ved kaffemaskinen.

Mathias - Elev i GF

Hvorfor er du glad for at være i GF?
"Det er jeg for det første, fordi jeg har nogle super gode kolleger. De er gode til at tage sig af en, og der er et rigtig godt fællesskab. Derudover får man selv lov til at få ansvar og stå på egne ben samtidig med, at man altid kan få sparring fra kompetente og erfarne kolleger". "Jeg blev positivt overrasket over niveauet af selvstændighed - Det skaber rygrad at blive udfordret, og det rykker og udvikler mig".

Mathias_Rasmussen_citat

Mød en elev

Vanessa_Tannoury_vata-web

Vanessa - 1. års elev i GF

Vanessa - 1. års elev i GF

"Miljøet i GF er godt. jeg kan mærke et stort sammenhold, hvor vi tager os tiden til at interessere os for hinanden. Der er ikke kun arbejde, og vi er ikke kun et tal. Det er et rigtig rart sted at være".

Læs om Vanessas oplevelse
Søren_Hansen_shan-web-2

Søren - 2. års elev i GF

Søren - 2. års elev i GF

"Det, jeg har oplevet i min tid som elev, er sammenhold, hvor alle er gode til at hjælpe hinanden. Der er ikke nogen, som er mere værd end andre, kan man sige. Det er rigtig fedt at være et sted, som netop står for sammenhold og samarbejde".

Læs om Sørens oplevelse

Victor_kusk_rekruttering

Victor - Elev i GF

Hvorfor er du glad for at være i GF?
"Her er frihed under ansvar og en stor tillid til en. Man bliver set på lige fod med alle andre"

Sara - Elev i GF

Hvorfor er du glad for at være i GF?
"Man kan ikke mærke, at man er "elev" i GF. Jeg bliver først mindet om det, når jeg skal tilbage til skolen"

Sara_Ingwersen_citat

Mød os på en messe nær dig

Kom og få en god snak med os om at blive en del af GF Forsikring. Hør om dine muligheder for at styrke din karriere.