Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Tilvalgsdækninger til ulykkesforsikringen

Ulykkesforsikring med GF 

Det er meget individuelt, hvilken ulykkesforsikring man har behov for. Hos GF skræddersyr vi din ulykkesforsikring, så den passer præcist til dit behov. Her kan du se de mange tilvalgsdækninger, som du kan udvide med.

 

Tyggeskade
Dækker hvis dine tænder får en skade, mens du spiser. Fx hvis du knækker en ellers rask og normal tand på grund af en sten eller en kerne i et stykke rugbrød. Tilvalget kan tegnes af alle i alderen 0-70 år.

Udvidet hjælp
Bekymrer du dig om, hvordan hverdagen skal hænge sammen, hvis du pludselig bliver lagt ned pga. en ulykke? Så er tilvalget udvidet hjælp en god mulighed for dig. 

Du får 300 kr. i kompensation pr. dag, hvis du er indlagt mindst 5 sammenhængende dage (dækker op til 12 måneder).  Derudover er der inkluderet hjælp til havearbejde og rengøring med en kompensation på 200 kr. pr. dag i op til 60 dage, hvis du ikke selv kan, eller hvis du som forælder til et forsikret barn, som er kommet til skade, ikke kan gøre rent eller udføre havearbejde, fordi du opholder dig på hospitalet.

Strakserstatning
Denne tilvalgsdækning sikrer, at du får en kontantudbetaling meget hurtigt efter, at skaden er sket. Erstatningen afhænger ikke af, om du får varige mén eller ej efter ulykken. Du skal derfor ikke vente på behandling af din sag for at få pengene udbetalt.

Du får et engangsbeløb på 12.000 kr. ved de fleste typer knoglebrud eller overrivninger af bånd samt akillessene. Ved flere brud eller overrivninger ved samme skade får du en strakserstatning på 18.000 kr.

Udvidet strakserstatning
Udvidet strakserstatning er tilvalg til strakserstatning. Den sikrer, at en udbetalt strakserstatning ikke senere fratrækkes i en eventuel erstatning for varigt mén.

Dobbelterstatning
Med dobbelterstatning får du det dobbelte i erstatning, hvis du får en méngrad over 30 %. Tilvalget kan tegnes af alle i alderen 0-70 år.

Fører af motorcykel, scooter, knallert 30/45 og ATV
Tilvalget dækker, hvis du fører en motorcykel, scooter, knallert og scooter 30/45 eller ATV og kommer til skade.
Tilvalget kan vælges af alle, der er over 15 år.

Begravelseshjælp
Hjælper dine efterladte med at dække udgifter til begravelse, hvis du dør ved en ulykke.

Varigt mén ved sygdom
Dækker ulykkestilfælde, hvor sygdom er årsag til skaden. Derudover får du dækket forværring af et fysisk varigt mén, som skyldes komplikationer pga. en sygdom. Tilvalget kan tegnes af alle i alderen 0-70 år.

Vi anbefaler især dette tilvalg til ulykkesforsikringen, hvis du har en kronisk sygdom. Fx kan et kompliceret, åbent benbrud hos en rask person forventes at hele op uden varige mén, men for en diabetiker kan det give øget risiko for amputation af benet og dermed varige mén.

Forhøjet varigt mén
Tilvalget er en ekstra god dækning af syn, hørelse, arme, hænder, ben og fødder, og det er en rigtig god mulighed for dig, der er afhængig af din fysik for at kunne udføre dit arbejde. Fx som håndværker eller sygeplejerske. Tilvalgsdækningen forhøjer en række méngrader i Arbejdsmarkedets Erhvervssikrings vejledende méntabel, så du får mere i erstatning. Tilvalget kan tegnes af alle i alderen 0-70 år. 

Pas ekstra godt på dine børn

For få hundrede kroner om året kan du supplere ulykkesforsikringen til din barn med en børnesygdomsdækning.

Erstatningen fra sygdomsdækningen er et plaster på såret, så du kan give din søn eller datter de bedste økonomiske muligheder ved alvorlig, kritisk sygdom, eller hvis sygdommen giver varige mén. Dækningen er gratis i barnets første leveår. Læs mere børnesygdomdækning.

Dyrker du sport - og måske farlig sport? 

Ulykkesforsikringen dækker selvfølgelig helt almindelige sport og motion som fx håndbold og fitness. Her har du ikke brug for ekstra tilvalg - med mindre du er lever af din sport.

Men du skal være opmærksom, hvis du fx rider eller dyrker kampsport. Eller hvis du står på ski/snowboard eller cykler mountainbike. Her har du brug for at supplere med en tilvalgsdækning for at være dækket, hvis noget går galt, og du kommer til skade.

Risikosport
Dækker risikofyldt sport og lignende aktiviteter, hvor risikoen for liv og førlighed må betragtes som højere end ved almindelige sportsgrene. Børn under 18 år har automatisk dækningen. Læs mere om risikosport her.

Højrisikosport
Dækker højrisikofyldt sport og andre lignende aktiviteter, hvor risikoen for liv og førlighed må betragtes som højere end ved risikosport. Børn under 18 år har automatisk dækningen. Læs mere om højrisikosport her.

Professionel sport
Dækker professionel sport, hvor den årlige indtægt maksimalt udgør 100.000 kr. Det er et tilvalg, der kan vælges af alle. Tilvalget gælder hele døgnet rundt, uanset om der er valgt heltid eller fritid.

 

Vil du høre mere om ulykkesforsikringen og tilvalgsdækningerne? 
Vi kontakter dig gerne, så du får den løsning, der passer dig.

Ja tak, ring mig op

Få nyheder fra GF Forsikring

Over 150.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
Vil du også være med?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev