Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Så let skifter du til GF Forsikring

GF Forsikring gør det nemt at skifte forsikringsselskab. For hvis du vil være hos os, gør vi alt papirarbejdet.

Vi sørger for at opsige dine nuværende policer og overføre dem til GF Forsikring. Du skal blot skrive under på, at GF Forsikring må opsige dine nuværende forsikringer, og at du accepterer det tilbud, som vi har beregnet til dig.

 

Ring mig op

Beregn pris

 

Hvad koster det at skifte forsikringsselskab?

Det koster ikke noget at få rådgivning i GF Forsikring, og du kan naturligvis også få tilsendt et tilbud uden beregning.  

Når vi opsiger din forsikring, vil der dog typisk blive pålagt et administrationsgebyr på 60 kr. pr. police. Opsiges forsikringen inden policen har været i kraft i ét år, kan der opkræves et højere gebyr afhængigt af hvilket forsikringsprodukt, der er tale om.

Det handler med andre ord om, at du alene betaler de gebyrer, som er almindelige i forsikringsbranchen. I vores branche er der desuden nogle lovbestemte gebyrer og afgifter som fx stempelafgift og bidrag til naturskadeafgift. 

Skift med en måneds varsel 

Du kan skifte forsikringsselskab med en måneds varsel til den første i en måned. Det vil sige, at hvis en forsikring opsiges den 25. november, vil du være fri af dit gamle forsikringsselskab den 1. januar. Opsigelse med en måneds varsel udløser som hovedregel et gebyr.

Du får overskydende betaling retur 

Hvis du opsiger dine forsikringer før hovedforfald, har du penge til gode i det gamle selskab. En overskydende forsikringspræmie udbetales automatisk til dig af dit gamle forsikringsselskab.

Ingen gebyrer på elektronisk betaling

Betaler du elektronisk via Betalingsservice, opkræver vi intet gebyr. 

Du kan læse mere om GF Forsikring her.