Afbestillingsforsikring til rejseforsikring

Afbestillingsforsikring som tilvalg til rejseforsikring

Med en afbestillingsforsikring er du dækket, hvis du bliver forhindret i at rejse.

Det kan fx være, hvis du eller en i din nærmeste familie bliver syg eller kommer til skade. 

Så kan du trygt bestille dine rejser. 

Få pengene retur, hvis rejseplanerne ændrer sig

Bestiller du din ferie flere måneder i forvejen, kan der nå at ske uforudsete begivenheder i mellemtiden. Fordelen med en afbestillingsforsikring er, at du er sikret økonomisk, hvis du bliver forhindret i at rejse.

Derudover er det ofte er billigere at bestille en årsrejseforsikring med afbestillingsforsikring end, hvis du køber en afbestillingsforsikring til hver enkelt rejse.

Tag en snak med din forsikringsrådgiver og hør, hvad der bedst kan betale sig for dig.    

 
Find din afbestillingsforsikring til din rejseforsikring hos GF Forsikring

Hvad dækker afbestillingsforsikring?

Med en afbestillingsforsikring hos GF får du dækket dine udgifter til hotel, fly og lignende op til 34.811 kr. (2023) pr. person pr. forsikringsbegivenhed, dog maksimalt 139.243 kr. (2023) for hele husstanden, hvis der er uforudsete årsager, som gør, at du bliver forhindret i at rejse.

Det kan blandt andet være, hvis følgende opstår inden afrejse:

✓ Akut sygdom og Tilskadekomst

✓ Dødsfald i nærmeste familie

✓ Komplikationer ved graviditet

✓ Skilsmisse eller separation

✓ Opsigelse

✓ Reeksamen

✓ Udenrigsministeriet fraråder afrejse (ved krig, naturkatastrofer og lignende)

Husk: Afbestillingsforsikringen er et tilvalg til din rejseforsikring, og den gælder også i Danmark ved minimum tre overnatninger.

               Se vores rejseforsikring

 

Værd at vide om afbestillingsforsikring

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at afbestillingsforsikringen skal være købt og trådt i kraft senest otte dage efter, du har bestilt rejsen – eller at afbestillingsforsikringen er købt senest samtidig med, at du betaler depositum til rejsearrangøren.

Og husk: Forsikringen dækker ikke, hvis du har fortrudt købet af din rejse eller ikke ønsker at rejse alligevel.

Hvad koster en afbestillingsforsikring?

Prisen på en rejseforsikring med afbestillingsforsikring er individuel. Det skyldes, at prisen afhænger af, om rejseforsikringen skal dække i Europa (inkl. Tyrkiet) eller i hele verden. Derudover har det også betydning for prisen, hvor mange personer der bor i din husstand. 

Ønsker du en pris på rejse- og afbestillingsforsikring, kan du blive ringet op af en af vores rådgivere. 

 

                Få tilbud på rejseforsikring

En afbestillingsforsikring dækker dine udgifter til fly, hotel og lignende, hvis du pludselig bliver forhindret i at rejse.

Det kan fx være, hvis du bliver syg eller kommer til skade, men afbestillingsforsikringen dækker også, hvis en i den nærmeste familie eller rejseledsager bliver akut syg, kommer til skade eller afgår ved døden.

Afbestillingsforsikringen dækker, når uforudsete hændelser er skyld i, at du er forhindret i at rejse.

Det kan fx være, hvis du bliver syg eller kommer til skade, men det kan også være, hvis du bliver opsagt, skilt eller skal til reeksamen, efter rejsen er bestilt.

Hos GF Forsikring skal afbestillingsforsikringen være aktiv senest otte dage efter, du har bestilt rejsen eller på samme tidspunkt, som du betaler depositum til en rejsearrangør.

Ja. En årsrejseforsikring med afbestillingsforsikring hos GF Forsikring dækker også, hvis du holder din ferie i Danmark med minimum tre overnatninger.

En årsrejseforsikring med afbestillingsforsikring dækker hele husstanden.

Det vil både sige familiemedlemmer, ægtefælle/samlever, hjemmeboende børn eller plejebørn, som er tilmeldt Folkeregisteret på forsikringstagerens helårsadresse.

Afbestillingsforsikring er et tilvalg til rejseforsikringen, som giver en ekstra sikkerhed inden afrejse, hvis du bliver forhindret i at rejse.

Det gælder især, hvis rejsen ligger længere ude i fremtiden, hvor det er svært at vide, om rejseplanerne ændrer sig af uforudsete årsager.

Få nyheder fra GF Forsikring

Over 150.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
Vil du også være med?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev