Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Motorcykelforsikring med god dækning

Hos GF Forsikring kan du tegne en motorcykelforsikring, uanset om du kører hele året eller ej. De fleste vælger standarddækningen, der dækker ni ud af årets 12 måneder, men hvis du kører om vinteren, kan du også tilkøbe vinterdækning til din MC-forsikring.

 

Dine fordele med MC-forsikring hos GF

Der er mange fordele ved at have din motorcykelforsikring hos GF Forsikring. Én ting er, at du lander på det billigste pristrin efter blot 2 år uden skader, men der er flere fordele:

✓ Prisen ændrer sig ikke ved friskader (fx tyveri af aflåst motorcykel, brand eller seriehærværk)

✓ Vejhjælp fra SOS International, når du er kaskoforsikret og kører i udlandet

✓ Fuld erstatning fra ulykkesforsikringen, hvis du har tilvalgt ”Fører af motorcykel”

✓ Din forsikring er en del af GF's overskudsdeling

Hvad koster en MC-forsikring?

Når vi beregner prisen på din motorcykelforsikring, tager vi udgangspunkt i motorcyklens alder, type og fabrikat. Det betyder også noget for prisen, hvor mange år du har kørt motorcykel.

 

 

Ønsker du at vide, hvad din MC-forsikring koster, ringer vi dig gerne op til en uforpligtende snak og beregner prisen.

Ja tak - Ring mig op

Hvilken motorcykelforsikring skal jeg vælge?

En motorcykel giver følelsen af frihed, og det er en følelse, som er værd at forsikre. Med en forsikring til din motorcykel, også kaldet MC-forsikring, får du sikkerhed på køreturen. Derfor har vi to dækninger, der giver frihed til at vælge den forsikring, der passer til dit behov:

Lovpligtig ansvarsforsikring dækker skader på andre eller deres ting hele året, mens skader på motorcyklen ikke er dækket. Ansvarsforsikringen til motorcykel er lovpligtig.

Kaskoforsikring dækker skader på selve motorcyklen samt tyveri af motorcyklen. Kaskoforsikringen dækker kørsel i perioden 1. marts til 30. november. Den resterende del af året dækker forsikringen brand, eksplosion, kortslutning, lynnedslag, røveri, tyveri og hærværk, når motorcyklen holder stille. Har du brug for at vælge dækket for kørselsskader hele året, kan du vælge kaskoforsikring inklusive vinterdækning.

Billigere MC-forsikring som elitekører

Selvom motorcykelture er lig med frihed, fart og vind i håret, er det altid en god idé at køre med omtanke. Allerede efter to år uden skader bliver du elitekører og ligger på laveste pristrin.

Få gode råd til skadeforebyggelse 

 

Overfør din anciennitet 

Din anciennitet har betydning, når vi beregner prisen på din motorcykelforsikring. Har du allerede anciennitet på din bilforsikring, kan du overføre den til din MC-forsikring. På den måde starter du på et lavere prisniveau, når du tegner din forsikring hos GF.

Læs om vores bilforsikring 

Fuld erstatning med ulykkesforsikring

Det sker desværre, at motorcyklister er involveret i ulykker og kommer til skade. Hvis du har ulykkesforsikring med tilvalget ”Fører af motorcykel” hos GF, får du fuld erstatning fra ulykkesforsikringen, hvis du kommer til skade.

 Læs mere om ulykkesforsikring

Anmeld skader hurtigt og nemt

Får du en skade, er det rart at få motorcyklen erstattet og repareret hurtigst muligt, så du kan komme på vejen igen.

Hos GF Forsikring kan du nemt anmelde din skade på telefon 72 24 42 50.

Skræddersyet forsikring til veteranmotorcykler

Har du en veteranmotorcykel, kan du blive medlem af en særlig forsikringsklub for folk hos GF Forsikring, der ejer et veterankøretøj.

Se vores veteranforsikring.

Skift til GF uden at slippe gashåndtaget

Har du din motorcykelforsikring hos et andet selskab, men ønsker at skifte til GF, er det hurtigt at gøre. Vi ringer dig op og klarer alt papirarbejdet for dig – imens kan du passende hoppe på motorcyklen og nyde turen.

Skift til GF

 

Ja, du skal have en lovpligtig ansvarsforsikring til motorcykel.

Har du en knallert?
Du skal også have en ansvarsforsikring til knallerten.

Vi beregner din pris ud fra flere faktorer som fx motorcyklens alder, type og fabrikat, samt om du ønsker vinterdækning eller kaskoforsikring.

Hos GF Forsikring kan du tegne en veteranforsikring der dækker klassiske køretøjer. GF Veteran beregner prisen ud fra en vurdering af motorcyklen. Forsikringsprisen afhænger fx af motorcyklens stand. Kontakt GF Veteran for at få mere at vide.

Vi udregner din pris ud fra flere forskellige parametre som fx motorcyklens alder og fabrikat, og hvorvidt du ønsker vinterdækning på kaskoforsikringen.