Hundeforsikring med hundeansvarsforsikring

Din hund fortjener en hundeforsikring, så du kan give din firbenede den bedste behandling, hvis den bliver syg eller kommer til skade.

Lovpligtig hundeansvarsforsikring

Som hundeejer er det lovpligtigt, at du har en ansvarsforsikring til din hund. Det er din hundeansvarsforsikring, der dækker, hvis din hund kommer til at bide andre eller fx er årsag til et trafikuheld, hvis den løber ud på vejen.

Fordele med GF's hundeforsikring

Med en hundeforsikring hos GF kan du skræddersy forsikringen, så den passer til dine behov. Det betyder, at du har mulighed for disse fordele med en forsikring til din hund hos GF:

✓ Sygeforsikring, der dækker dyrlægeregninger i hele hundens levetid og også akut dyrlægebehandling

✓ Mulighed for at udvide med livsforsikring

 

Pas godt på din trofaste ven

Selv den meste lydige og velopdragne hund kan komme galt afsted. Dyrlægeregninger kan hurtigt blive en dyr affære, men med en hundeforsikring er du sikret mod uforudsete udgifter, og din hund kan få den behandling, den har brug for.

Du kan få en hundeforsikring uanset racen og alderen på din hund. Udgangspunktet er den lovpligtige hundeansvarsforsikring, og så kan du supplere med tilvalgsdækninger og passe ekstra godt på din hund.

 

 

Hvad koster en hundeforsikring?

Prisen på en hundeforsikring afhænger af flere ting blandt andet hundens race. Det skyldes at nogle racer har lettere ved at udvikle bestemte sygdomme eksempelvis allergier, og derfor tages der forbehold for racetypiske sygdomme.

Ønsker du en nøjagtig pris, eller pris på en forsikring til din hund inklusive de forskellige muligheder for at udvide med tilvalgsdækninger, så tag en snak med en af vores rådgivere:

Ring mig op

 

Sænk prisen på din hundeforsikring

Det er muligt at få en billigere hundeforsikring, hvis du samler flere af dine forsikringer hos GF. Når du samler mindst tre af dine forsikringer, giver vi dig 10 % i samlerabat.

Hvad dækker en hundeforsikring?

Hundeforsikringen indeholder den lovpligtige hundeansvarsforsikring, der dækker, hvis din hund gør skade på mennesker, dyr eller ting. Derudover kan du supplere forsikringen med tre tilvalgsdækninger:

1. Sygeforsikring

Din hund kan pludseligt blive syg eller komme til skade. Med en sygeforsikring oven i hundeforsikringen giver du din hund de bedste forudsætninger for hurtigt at blive rask igen. Sygeforsikringen dækker dine dyrelægeregninger, og den dækker udgifter til behandlinger i hele din hunds levetid. Sygeforsikringen dækker fx udgifter til:

✓ Akut undersøgelse og behandling af dyrlæge

✓ Behandling uden for klinikkens normale åbningstider

✓ Operation

✓ Ophold på dyrehospital og klinik

✓ Genoptræning

✓ Hundesygeforsikringen dækker dine udgifter helt op til 29.543 kr. (2024). Der er en fast selvrisiko på 1.536 kr. (2024), som du skal betale hver gang, du begynder på en ny behandlingsperiode på 120 dage.

2. Udvidet ansvar

Hvis du deltager i klub- eller foreningsarrangementer, kræver det ofte, at du har udvidet hundeansvar. Det kan fx være udstilling, hundetræning, agility eller lignende. Den udvidede hundeansvarsforsikring dækker, hvis din hund gør skade på andre personer, dyr eller ting i forbindelse med arrangementet. Der er ingen selvrisiko, når du vælger udvidet ansvar til din hundeforsikring.

3. Livsforsikring

Der er intet, der kan erstatte familiens firbenede ven. Alligevel er det desværre sådan, at vi ind imellem må tage afsked med vores elskede hundevenner. Det kan både være, fordi den er syg eller har været involveret i en ulykke.

Med en livsforsikring knyttet til din hundeforsikring får du erstatning til køb af en ny hvalp af samme race og avlskvalitet. Derudover dækker livsforsikringen også eventuelle udgifter til aflivning. Livsforsikring udløber ved hovedforfald efter hunden er fyldt 8 eller 10 år afhængig af racen.

Der er ingen selvrisiko på en livsforsikring til hundeforsikringen

Sådan anmelder du en skade

Hvis uheldet er ude, er det rart at vide, du er godt dækket ind med din hundeforsikring. Vi har gjort det nemt at anmelde en skade på din hundeansvarsforsikring online, så du hurtigst muligt kan komme videre.

Det er nemt at skifte til GF

Det koster ikke noget at skifte din nuværende hundeforsikring til GF. Vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med skiftet. På den måde kan du nemt og hurtigt få en god forsikring, hvor både du og din hund er i sikre hænder. 

Vil du have et tilbud på en hundeforsikring?

Ja tak, ring mig op

Få nyheder fra GF Forsikring

Over 150.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
Vil du også være med?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

 

En hundeforsikring indeholder den lovpligtige hundeansvarsforsikring, der dækker, hvis din hund gør skade på mennesker, dyr eller ting. Derudover kan du tilføje udvidet ansvar, sygeforsikring og livsforsikring.

Prisen på en hundeansvarsforsikring afhænger af, hvordan du sammensætter dækningerne. Kontakt os for mere information