Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Kæledyrsforsikring til hund og kat 

Kæledyr har en særlig plads i vores hjerte. De bringer glæde i hverdagen, men desværre også nogle gange store omkostninger. Med en kæledyrsforsikring giver du dine firbenede venner de bedste forudsætninger, og du undgår uforudsete dyrelægeregninger.

Hos GF tilbyder vi kæledyrsforsikringer til både din hund og kat. Du har mulighed for at skræddersy kæledyrsforsikringen med tilvalgsmuligheder såsom syge- og livsforsikring eller en udvidet ansvarsdækning, så forsikringen passer til dine behov. Derudover er der flere fordele ved at have din kæledyrsforsikring hos GF:

✓ Sygeforsikringen dækker genoptræning efter dækningsberettiget ulykke eller sygdom

✓ Du kan udvide med en livsforsikring, der er uden selvrisiko

✓ Du kan spare 10 % på dine forsikringer med samlerabat

✓ Du undgår at betale for meget med overskudsdeling

Vidste du, at....

Vidste du, at...?

1

Det er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring på din hund.

2

Du skal vælge den udvidede ansvarsforsikring på din hund, hvis I går til lydighedstræning, agility eller andre klubarrangementer.

3

GF’s sygeforsikring til din kat eller hund også dækker akut behandling uden for klinikkens normale åbningstid.

4

Katte skjuler instinktivt, hvis de er syge. Bliver din kat mere stille, spiser mindre eller holder den op med at pleje sin pels, kan det være et tegn på, at den er syg.

 

Kat_Dyreforsikring_Mis_kæledyrsforsikring

Kæledyrsforsikring til din hund
Kæledyrsforsikring til hund

Selv de mest velopdragne hunde kan komme til skade eller forvolde skade på andre eller deres ting. Skulle det ske, er du dækket med din kæledyrsforsikring. Vil du være dækket, når du deltager i klub- eller foreningsarrangementer med din hund, kan du tilvælge en udvidet ansvarsdækning, som er uden selvrisiko.

Tilvælger du en sygeforsikring, giver du din hund de bedste forudsætninger for hurtigt at komme på poterne igen, hvis den bliver syg eller kommer til skade. Derudover kan du tilknytte en livsforsikring, der er uden selvrisiko. Livsforsikringen dækker dine udgifter til køb af en ny hvalp, hvis din hund dør som følge af sygdom eller en ulykke.

Læs mere om hundeforsikring

Kæledyrsforsikring til din kat
Kæledyrsforsikring til kat

Katte er nysgerrige af natur. Desværre kommer de indimellem til skade, mens de er på eventyr. Med en katteforsikring giver du din kat mulighed for god behandling, hvis den bliver syg eller kommer til skade. Kæledyrsforsikringen dækker dine eventuelle dyrelægeregninger ved akutte undersøgelser, behandlinger og genoptræning.

 

Hvis din kat skulle dø, eller skal aflives på grund af en ulykke eller sygdom, kan du få erstatning til at købe en ny killing af samme race, hvis du tilvælger en livsforsikring.

Læs mere om katteforsikring

Anmeld skade

Hvis du får brug for kæledyrsforsikringen på din hund eller kat, kan du anmelde skaden her. På den måde kan du hurtigst muligt få hjælp og erstatning, hvis uheldet er ude.

Vil du høre mere?

Ønsker du et tilbud på en kæledyrsforsikring til enten din hund eller kat, eller vil du høre mere om dine muligheder, kan du blive ringet op af en af vores rådgivere.

Ja tak, ring mig op

Giv dit kæledyr tryghed og få rabat med i købet

Vidste du, at når du forsikrer dit kæledyr i GF Forsikring, så får du automatisk 4% rabat i alle Maxi Zoo butikker?

 

GF Forsikring samarbejder med Maxi Zoo, og det får du nu også glæde af, når du er medlem i GF.

 

Alle GF-medlemmer får nemlig et bronzemedlemskab i Maxi Zoo, som giver adgang til 4% i rabat på alle varer i Maxi Zoo Danmark og i deres webshop.