Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Kaskoforsikring eller delkasko til bil

Du skal altid som minimum have en lovpligtig ansvarsforsikring. I de fleste tilfælde er det dog en god idé at tilvælge kaskoforsikring, men er din bil af ældre dato og uden den store økonomiske værdi, kan det være, at delkasko er det rette for dig. Men hvad er forskellen?

Helt overordnet og kort fortalt dækker kasko både skader, der kan opstå, mens du kører, og når du ikke gør. Omvendt er det med delkasko, som dækker de skader, der kan opstå, når du ikke kører, og som du ikke selv er skyld i. Det kan fx være ved tyveriforsøg.

SOS-redningsforsikring følger desuden automatisk med, så du er dækket, når du kører i udlandet. Ligeledes er retshjælpsforsikring også knyttet til kaskoforsikringen, samt gratis reparation af stenslag i forruden.

Hvad dækker en kaskoforsikring?

Kaskoforsikring dækker, hvis din bil fx bliver stjålet eller får en skade i forbindelse med et færdselsuheld. Derudover dækker kaskoforsikringen også brand, hærværk og glasskade.

✓ Brand

✓ Glasskader

✓ Udgifter til reparationer, hvis du kører galt

Dækning ved hærværk, tyveri og tyveriforsøg

Gratis reparation af stenslag i forruden

✓ SOS-redningsforsikring følger automatisk med

Ønsker du at supplere kaskoforsikringen med yderligere tilvalgsdækninger, så den passer til dine behov, kan du selvfølgelig sagtens det. Det kan blandt andet være, hvis du ønsker at tilvælge friskade, førerpladsdækning eller værdiforringelse.

 

Læs mere om GF's bilforsikring

Besøg prisberegneren

 

Få hjælp til om du skal vælge kasko eller delkasko til din bil hos GF Forsikring

Delkasko - Et billigere alternativ

Delkaskoforsikring er et godt alternativ, hvis din bil er af ældre dato eller af mindre værdi, men har en stor praktisk betydning. Delkasko dækker nemlig skader, der kan opstå, når du ikke kører i bilen, og som du ikke selv kan være skyld i. Det betyder, at du får dækning for tyveri, tyveriforsøg, glasskader og brand.

✓ Brand

✓ Glasskader

✓ Dækning ved tyveri og tyveriforsøg

✓ Gratis reparation af stenslag i forruden

✓ SOS-redningsforsikring følger automatisk med

Derudover kan du også supplere delkaskoforsikringen med yderligere tilvalgsdækninger, så den passer til dine behov og ønsker for økonomisk stabilitet, hvis uheldet er ude.

 

Læs mere om førerpladsdækning

Skal jeg vælge kasko eller delkasko?

Om du skal supplere den lovpligtige ansvarsforsikring med kasko eller delkasko afhænger i høj grad af, hvilken bil du har. Har du fx lånt penge til at købe din bil, vil det typisk være et krav, at du skal have en kaskoforsikring. Det samme gælder ofte også, hvis der er tale om en leasingbil.

Derudover kan der være andre faktorer, som er er værd at overveje. Prisen afhænger af flere faktorer som blandt andet din alder, kørselsbehov, bopæl og tidligere skader, så det er altid en god idé, at du holder bilens værdi op mod forsikringspræmien og dine behov.

Læs mere om ansvarsforsikring til bil

 

Bliv godt kørende hos GF

Hos GF hjælper vi dig hellere end gerne med at finde en bilforsikring, der passer til dine behov. Bestil et uforpligtende forsikringstjek, hvor du sammen med en forsikringsrådgiver kan få råd til at sammensætte din dækning. Det koster ikke noget og tager kun ti minutter.

 

Få et tilbud på en bilforsikring

 

Få nyheder fra GF Forsikring

Over 150.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
Vil du også være med?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev