Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
billig bilforsikring website

Billig bilforsikring hos GF Forsikring

Din bilforsikring bliver billigere for hvert år, du kører skadefrit, indtil du når det billigste pristrin. Når du har kørt skadefrit i fem år, bliver du elitebilist. Efter seks år uden skader har du mulighed for at blive superelitebilist og få særlige fordele.

Hvilken bilforsikring skal jeg vælge?

Du skal altid som minimum have den lovpligtige ansvarsforsikring. I de fleste tilfælde er det en god idé at tilvælge kaskoforsikring. Men er din bil af ældre dato, og er den ikke så meget værd, kan det være, at delkasko er det rette for dig.

Kort fortalt dækker delkasko skader, der kan opstå, når du ikke kører i bilen, og som du ikke selv kan være skyld i fx tyveriforsøg.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, ringer vi dig gerne op og hjælper.

Få en billig ansvarsforsikring

Ring mig op

Fordele med en billig bilforsikring

En bilforsikring kan ikke vurderes ud fra prisen alene. Vores bilforsikring giver dig også fordele, der i dagligdagen kan være rigtig meget værd. Når du har din bilforsikring hos GF, får du fx mulighed for at få låne en bil, når din bil er til reparation efter en forsikringsskade. Med en kaskoforsikring får du også gratis reparation af stenslag i frontruden.

Som du måske ved, har vi forsikringer med overskudsdeling. Det betyder, at du får del i vores overskud, når årets skader er gjort op – det gælder også, selvom du har haft en skade.  Dermed bliver din bilforsikring billigere, fordi overskuddet trækkes fra din pris det følgende år.

Beregn din pris

Billigere bilforsikring til unge

Som forælder har du mulighed for at give dit barn en endnu billigere bilforsikring, hvis du er superelitebilist og tilvælger dækningen ”superelitebarn”. Det er en særlig mulighed, vi tilbyder, hvis du har kørt seks år uden skader.

Tilvalget gør, at dine børn kan optjene op til fem års anciennitet, når de kører i din bil. På den måde opnår dit barn en billigere bilforsikring, når han eller hun køber sin første bil.

Læs om bilforsikring til unge  

Vælg et medlemsjet forsikringsselskab

Hos GF Forsikring er vi ejet af vores medlemmer. Derfor kan vi koncentrere os 100 % om vores medlemmers interesser. Vi skal ikke optjene et stort overskud til aktionærer, men kan i stedet bruge vores ressourcer på at give medlemmerne forsikring for alle pengene.

Se dine fordele som medlem

Så nemt skifter du til GF

Du skal ikke løfte en finger, når du vil skifte forsikring. Det er både hurtigt og nemt at skifte til GF, og det tager ikke mere end et par minutter. Vi sørger naturligvis for alt det praktiske i forbindelse med skiftet.