Hvad er Mit GF?

Mit GF er din personlige side hos os. Her kan du fx tilkøbe eller fravælge deldækninger, opdatere dine kontaktinformationer, ændre selvrisiko eller få overblikket over dine betalinger.

Du kan også se alle dine fordele som medlem af GF i Mit GF, se din del af overskuddet og meget mere.

Med så mange muligheder opstår der nogle gange også spørgsmål.

Vi har her samlet de typiske spørgsmål, som vi får angående Mit GF.

Gå til Mit GF

Driller log-in?

For at sikre dine personlige data er det nødvendigt at bruge MitID for at logge ind ligesom, du kender det fra din netbank.

Mange login-problemer kan løses ved at bruge Google Chrome som browser, men nogle gange opstår der login problemer hos MitID, som vi ikke kan påvirke.

Prøv at installere Google Chrome eller vent en halv time og forsøg at logge ind igen.

Dødsfalds-dækningen gælder kun i tilfælde, hvor en person dør i forbindelse med en ulykke. Du kan altså ikke sidestille den med en livsforsikring. Du kan se dine forsikringsbetingelser på Mit GF.

Cykelforsikringen dækker skader på din cykel blandt andet ved tyveri og færdselsuheld. den udvidede cykeldækning er et supplement til cykelforsikringen. Det er typisk, når du har en dyr cykel, at supplementet er en god idé. Med udvidet cykeldækning har du nemlig mulighed for at vælge en højere forsikringssum, og du får også dækket pludselige skader på cyklen.

Det kan du se under ”Betaling” i topmenuen på Mit GF. Herfra kan du under punktet ”klubydelser” se, om det er inklusive vejhjælp.

Nogle gange hænger deldækningerne sammen. Fx skal du have elskade, når du har en elektronikforsikring. Omvendt kan du godt fravælge elskade, hvis du ikke har en elektronikforsikring. Hvis du har spørgsmål til dine deldækninger, kan du altid kontakte dit lokale GF kontor.

Det tager cirka en time, før nye forsikringer og deldækninger bliver synlige.

Du kan se priserne på de deldækninger, du kan købe direkte (på knappen står der ”Tilkøb”). Ved deldækninger, du kan tilvælge, men ikke købe direkte, kan vi desværre ikke oplyse prisen beregnet specifikt til dig. I stedet bliver du kontaktet af dit lokale GF kontor med en pris efterfølgende.

Ovenover dine deldækninger kan du se en linje med dit navn. Til højre for linjen er der en lille grøn pil. Hvis du klikker på den, kan du se de andre personer, der er dækket.

Du kan ikke få sådan et bevis (som fx bruges ved visse visumansøgninger) via Mit GF. Men du kan kontakte din dit lokale GF kontor og få hjælp til at få lavet et bevis.